‘Van een kleinschalig bedrijf tot een gevestigde naam’

Over ons

Fouragehandel Verhoeven werd op 20 mei 1950 opgericht door Verhoeven senior. Wat begon als een kleinschalig, regionaal bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam, actief in verschillende Europese landen.

Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zoon Jos. In 1983 werd besloten om ook transport te gaan verzorgen. Momenteel bestaat het wagenpark van Verhoeven uit 8 vrachtwagens, waarvan 5 zich enkel concentreren op het vervoer van stroproducten (de overige 3 worden ingezet voor goederen van derden). Enkel gekwalificeerde chauffeurs worden hiervoor ingezet.

Fouragehandel Verhoeven B.V.
De Branten 8
6027 NL Soerendonk

T. (+31) (0)495 - 59 12 44
info@verhoevenfourage.nl
“Bij Verhoeven staan kwaliteit en service hoog in het vaandel”

In 2010 werd wederom een stap voorwaarts gezet. Voortaan ging het bedrijf niet alleen maar leveren, maar ook zelf produceren door middel van hakselen en malen. Anno 2018 wordt rond de 35.000 ton aan stroproducten bewerkt.

Bij Verhoeven staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Mede daarom onderhoudt het bedrijf voornamelijk langetermijnrelaties met zowel medewerkers als afnemers. Bijkomend voordeel is dat er veel ervaring in het bedrijf zit.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf, of lees meer over onze producten.