Kwaliteit

Alle hooi- en stroproducten van Fouragehandel Verhoeven zijn van de hoogste kwaliteitsnorm. Geleverd als puur product of bewerkt tot voedermiddel of strooisel, eventueel voorzien van kalk en verpakt in het gewenste volume.

rectangle-8a-1705065100.png

Certificering

Certificaten als bewijs voor optimale kwaliteit

Fouragehandel Verhoeven beschikt over certificeringen van GMP+ en Securefeed. Ieder jaar opnieuw bevestigen we dat we voldoen aan de hoogste normen betreft voedselveiligheid van voedermiddelen. Dagelijks krijgen we voorraden hooi en stro binnen van boeren uit heel Europa. Ondanks de grote hoeveelheid, weten we door strenge tracking exact welke hooibaal van welke leverancier komt. De structurele metingen van ons eigen laboratorium zorgen ervoor dat ook de kwaliteit bekend is voordat het de productie in gaat.

jet-analyse.jpeg ijzergehalten-op-balen.jpeg

Laboratorium

Het laboratorium zorgt voor het behoud van onze kwaliteit en certificering

Ons laboratorium draagt zorg voor het in kaart brengen van kwaliteit van stro per leverancier, de interne tracking en het voldoen aan alle eisen voor het behoud van onze certificeringen. Direct wanneer het onbewerkte stro binnenkomt, wordt het gewogen en neemt onze labmedewerker drie stalen af. De opbrengst van de drie stalen mengen we en meten we door in het lab. Zodra het ijzergehalte bekend is, markeert de laborant de ijzerwaarde op de balen. Medewerkers die de balen verwerken, weten op die manier hoe het stro te behandelen en voor welke klant het stro geschikt is. Daarnaast dragen zowel onze chauffeurs als productiemedewerkers een vochtmeter bij zich, zodat zij het vochtgehalte in het stro kunnen meten. Het stro moet zo droog mogelijk zijn bij het laden om schimmelvorming te voorkomen en de hoge kwaliteit te behouden.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Liever persoonlijk contact? Bel direct voor een afspraak
Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.